Superjemné a superdobré! Zapečené lasagne se špenátem a ricottou jsou jednoduché bezmasé jídlo, které připravíte během chvilky a z minima surovin. Pokud je chcete ještě trochu vylepšit, přidejte do špenátové směsi opražené piniové oříšky nebo nahrubo nasekané vlašáky.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8596 kcal
- Bílkoviny 318 g
- Sacharidy 1430 g
- Tuky 164 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/8
Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách. Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.