Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (145x)
5. 5. 2016
Lasagne se špenátem a ricottou
Apetit
Lasagne se špenátem a ricottou
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (145x)

Superjemné a superdobré! Zapečené lasagne se špenátem a ricottou jsou jednoduché bezmasé jídlo, které připravíte během chvilky a z minima surovin. Pokud je chcete ještě trochu vylepšit, přidejte do špenátové směsi opražené piniové oříšky nebo nahrubo nasekané vlašáky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8596 kcal
  • Bílkoviny 318 g
  • Sacharidy 1430 g
  • Tuky 164 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(145 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Gnocchi se špenátem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/8

Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách.  Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.