Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (10x)
18. 7. 2014
Našlehaná vanilková pěna


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (10x)

Mléčná osvěžující pochoutka s vůní vanilky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2075 kcal
  • Bílkoviny 70 g
  • Sacharidy 159 g
  • Tuky 130 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/4

Duben 2009

Související články

Kaviár 1

Základy molekulární gastronomie: Vytvořte si jednoduše ovocný kaviár nebo arašídový prach

Molekulární gastronomie je takovou kulinářskou alchymií. Za použití speciálních technik vytvoříte na talíři hotové divy! Gely, vzdušné pěny, espumy či zeleninový kaviár. Některé techniky z tohoto oboru už se staly běžnou součástí moderních kuchyní (například sous vide), jiné okusíte pouze ve špičkových moderních restauracích. Základy však můžete vyzkoušet i doma!