Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,3 (70x)
18. 7. 2014
Omáčka bez vaření: smetana & uzený losos


Velmi snadné
< 10 min
4,3 (70x)

Ideální úprava uzeného lososa, kterou vyřešíte rychlou a chutnou večeři. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 819 kcal
  • Bílkoviny 42 g
  • Sacharidy 53.5 g
  • Tuky 48.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak na to: šťavnatý losos Jak vykostit lososa

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(70 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/8

Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort

Související články

Rodina u stolu

Jak se jedlo za první republiky: Skromnost, tradice i vlivy moderní gastronomie

Stravování za 1. ČSR odráželo tehdejší sociální rozdíly, technologický pokrok i silně zakořeněné tradice. Zatímco městská vyšší třída začínala objevovat moderní kuchyni, většina obyvatel na venkově zůstávala věrná jednoduchým a sytým jídlům svých předků. Společným jmenovatelem pro všechny obyvatele byla úcta k surovinám, důraz na sezonnost a pokrmy, které dodnes považujeme za typicky české.