Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.6/5 Počet hodnocení: 9
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 313 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 53 g
Tuky 6 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Indický nealkoholický nápoj, jehož jednoduchost a lehká rafinovanost vás okouzlí, a hlavně dokonale osvěží. Tradiční lasí se připravuje z jogurtu, vody či mléka a kostek ledu, a to naslano nebo nasladko.

Suroviny

živý
třtinový cukr 3 ČL
skořice ½ ČL
bluma 1 ks
na kostičky
sůl 1 špetka

Postup

1

Všechny suroviny společně rozmixujte s cca 70 ml vody dohladka a nechte řádně vychladit.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/8

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...