0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.3/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 313 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 53 g
Tuky 6 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Indický nealkoholický nápoj, jehož jednoduchost a lehká rafinovanost vás okouzlí, a hlavně dokonale osvěží. Tradiční lasí se připravuje z jogurtu, vody či mléka a kostek ledu, a to naslano nebo nasladko.

Suroviny

živý
třtinový cukr 3 ČL
skořice ½ ČL
bluma 1 ks
na kostičky
javorový sirup 1 ČL
sůl 1 špetka

1 Všechny suroviny společně rozmixujte s cca 70 ml vody dohladka a nechte řádně vychladit.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/8

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...
Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat
  • Zajímavosti

Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat

Cmunda po kaplicku patří mezi hospodské evergreeny. Bramborák s uzeným masem a kysaným zelím v hostinci dokonce vznikl. Navíc si získal takovou oblibu, že si ho lidé začali připravovat i doma. Pojďme oprášit tuto specialitu...