Křehké těsto, vypečená kůrka a lahodná náplň – lahodné slané páje je nejlepší odpovědí na zkracující se dny a stále chladnější počasí.
Suroviny
Na 3–4 páje podle velikosti forem
Suroviny
Na 3–4 páje podle velikosti forem
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1369 kcal
- Bílkoviny 92 g
- Sacharidy 76 g
- Tuky 66 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/11
V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.