Maďarský buditelský spisovatel Jókai pocházel z Komárna a miloval tuhle polévku, nyní zvanou Jókai bableves, která dodnes patří mezi desítku nejoblíbenějších maďarských jídel.
Suroviny
6-8
Suroviny
6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 635.67 kcal
- Bílkoviny 29.5 g
- Sacharidy 13.33 g
- Tuky 50.5 g
Postup přípravy
- Sytá zimní večeře: fazolová polévka 15 receptů z fazolí: Z levné suroviny připravíte guláše, polévky, saláty i burgery!
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/3
Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty