Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (25x)
18. 7. 2014
Jókai bableves
Apetit
Polévka à la Mór Jókai
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (25x)

Maďarský buditelský spisovatel Jókai pocházel z Komárna a miloval tuhle polévku, nyní zvanou Jókai bableves, která dodnes patří mezi desítku nejoblíbenějších maďarských jídel.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 635.67 kcal
  • Bílkoviny 29.5 g
  • Sacharidy 13.33 g
  • Tuky 50.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Sytá zimní večeře: fazolová polévka 15 receptů z fazolí: Z levné suroviny připravíte guláše, polévky, saláty i burgery!

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/3

Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty