Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Římský salát s ricottou a krevetami
Apetit
Římský salát s ricottou a krevetami
Apetit


Snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Vidličkou, lžící, nebo rovnou rukama?


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 832.25 kcal
  • Bílkoviny 72 g
  • Sacharidy 6.75 g
  • Tuky 58 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/1

Tak chutná pravá AsieSilvestr pro vaše přáteleSlavnostní krůta podle šéfkuchařeBonbonkyZimní zahrada

Související články

20250521_Španělská_tortilla_de_patatas_foto-1.jpg

Tortilla de patatas: Připravte si španělskou delikatesu z 5 základních surovin – snadno, rychle a pokaždé jinak

Voňavá cibule, brambory, vejce, olej a trocha soli. Zdánlivě obyčejné suroviny, z nichž ale vzniká jídlo, které ve Španělsku milují na tisíc způsobů. Tortilla de patatas je jednoduchá, famózní a neuvěřitelně univerzální – můžete si ji vychutnat jako sytý oběd, teplou večeři nebo jako součást španělského tapas menu. Přidáním bylinek, zeleniny nebo třeba sýra získáte varianty, které se neomrzí. Tortilla de patatas je zkrátka kuchařský trumf, který se hodí pro každou příležitost.