Jó, třešně zrály, sladký třešně zrály... Tenhle nesmrtelný šedesátkový hit si můžete zpívat třeba při jejich trhání do košíku, jde to pak jedna radost. A kam s nimi potom jinam než do bublaniny! Tahle je rychlá, jednoduchá, a tak dobrá, že zítra ji budete muset upéct znovu.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3593 kcal
- Bílkoviny 76 g
- Sacharidy 553 g
- Tuky 106 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/7
Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.