Jahodová bublanina je naprostá klasika, ale mandlové lupínky ji dotáhnou k dokonalosti! Už při prvním kousnutí neuvěříte, že tak jednoduchý recept se dokáže přetvořit v tak luxusní výsledek. Vyzkoušejte bublaninu trochu jinak, křupavě a s vůní jahod.
Suroviny
12 řezů
Suroviny
12 řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 307.58 kcal
- Bílkoviny 5.92 g
- Sacharidy 33.25 g
- Tuky 16.08 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/6
Červen 2007