Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,2 (394x)
13. 10. 2015
Litá buchta se švestkami
Apetit
Litá bublanina se švestkami
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,2 (394x)

Litá bublanina se švestkami má to kouzlo, že ovoce můžete libovolně obměňovat podle sezony či zásob v mrazáku – použijte blumy, jahody anebo třešně. Nadýchaná jemná bublanina vám rozjasní den a osladí léto.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 menší plech

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 menší plech

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3237 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 411 g
  • Tuky 141 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Ty nejlepší bublaniny na váš stůl: 11 ověřených receptů

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(394 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jahodová bublanina

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso

Související články

 Mražené potraviny v mrazáku

Zásoby, které se vždycky hodí: Jak správně mrazit potraviny a ušetřit čas i peníze

Mít dobře zásobený mrazák znamená mít malou pojistku pro hektické dny. Zachrání vás, když nestíháte nakoupit, ušetří čas při vaření a pomůže snížit plýtvání jídlem. Jen je potřeba vědět, co a jak správně zamrazit, aby si potraviny zachovaly chuť, strukturu i kvalitu. Připravili jsme pro vás přehled těch nejlepších zásob, které vám v mrazáku nikdy nesmí chybět.