Anglosaský simnel se na Velikonoce připravoval už ve středověku. Název znamená ,připravený ze simily ‘, přičemž latinské slovo simila tehdy označovalo jemnou pšeničnou mouku.
Suroviny
Na 12 plátků
Suroviny
Na 12 plátků
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7019 kcal
- Bílkoviny 114 g
- Sacharidy 1151 g
- Tuky 197 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/4
Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě