Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (9x)
11. 5. 2022
Slaný koláč se zeleným chřestem a slaninou
Olive Magazine/Immediate Media
Slaný koláč se zeleným chřestem a slaninou
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (9x)

Slaným koláčům se nedostává tolik pozornosti, kolik si zaslouží. A to je škoda, protože jsou jednoduché, syté a především neskutečně dobré! Zkuste upéct tento, jehož základ obsahuje hned 4 druhy sýra. Opečená slanina a svěží chřest už jsou jenom pomyslná třešinka na dortu. Už se vám sbíhají sliny?


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 998.83 kcal
  • Bílkoviny 108.67 g
  • Sacharidy 8.17 g
  • Tuky 57.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/5

Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.