Tahle nenápadná chuťovka nadchne každého! Nejdřív křupavé těstíčko, pod ním šťavnatá paprička a uvnitř sýrová náplň... Lahůdka!
Suroviny
1 Čerstvý sýr dobře promíchejte se strouhaným parmazánem, petrželkou a chilli. Baby papričky naplňte směsí sýrů. Naplněné papričky smočte v pivu, obalte je v hladké mouce a nechte asi 15 minut odpočinout.
2 Potom je znovu omočte v pivu a obalte ve strouhance, aby byla sýrová náplň zcela pokryta rovnoměrnou vrstvou obalu. Smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje ze všech stran, z každé asi 2 minuty dozlatova. Přebytečný olej nechte okapat na papírových utěrkách. Podávejte s bílým jogurtem a lístky rukoly
NĚCO NAVÍC
Chcete-li tuhle chuťovku v ostřejší verzi, použijte místo sladkých papriček pálivé jalapeños – v tom případě vynechte chilli papričky z náplně.