Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (26x)
19. 5. 2016
Soto ayam (indonéská kuřecí polévka)
Apetitonline.cz
Soto ayam (indonéská kuřecí polévka)
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,1 (26x)

Tradiční indonéskou polévku má šéfkuchař Gerardus Ari Munandar spojenou s domovem. Jeho maminka ji doma vaří bez kokosového mléka, ale Ari postupně dospěl k této verzi.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na kořenící pastu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 348 kcal
  • Bílkoviny 15 g
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 19.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Ochutnejte nasi goreng, národní jídlo Indonésanů Asijské bylinky, bez kterých se vietnamské Pho či thajské kari neobejde

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/5

Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa