Tradiční indonéskou polévku má šéfkuchař Gerardus Ari Munandar spojenou s domovem. Jeho maminka ji doma vaří bez kokosového mléka, ale Ari postupně dospěl k této verzi.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na kořenící pastu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 348 kcal
- Bílkoviny 15 g
- Sacharidy 31 g
- Tuky 19.75 g
Postup přípravy
- Ochutnejte nasi goreng, národní jídlo Indonésanů Asijské bylinky, bez kterých se vietnamské Pho či thajské kari neobejde
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/5
Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa