Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Trojbarevné chuťovky

Trojbarevné chuťovky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut 20 jednohubek

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1166 kcal
Bílkoviny 26 g
Sacharidy 5 g
Tuky 107 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Super rychlé pohoštění na party, k televizi i pro nečekanou návštěvu

Suroviny

šunka 150 g
libová, na kousky
pažitka svazek
nadrobno
máslo 100 g
hořčice 1 PL
kremžská
zakysaná smetana 2 PL
koňak 2 PL
citronová štáva
1 bal
krekry kulaté
okurka 1 ks
na kolečka

V robotu umixujte pěnu ze šunky, pažitky, másla, hořčice, smetany a koňaku. Dochuťte citronovou šťávou. Pěnou potřete krekry, navrch dejte okurku.

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit