Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
1,7 (6x)
3. 2. 2023
Sladké vafle s oblohou 4x jinak
Olive Magazine/Immediate Media
Vafle s oblohou 4x jinak
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
1,7 (6x)

Vafle jsou velmi snadné, rychle hotové a naděláte s nimi spoustu radosti. A pokud už vás nudí obvyklá kombinace džemu a šlehačky, nechte se pozvat na tři sladké varianty – s čokoládovou omáčkou a zmrzlinou, s horkými borůvkami a vanilkou či s kořeněnými jablky a rozinkami, a na jednu slanou s grilovanými fíky a šlehaným kozím sýrem. Stojí za to.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Vafle pro 4 osoby + každá varianta oblohy vždy pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Vafle pro 4 osoby + každá varianta oblohy vždy pro 4 osoby

Na vafle

Na vafle s čokoládovou omáčkou a zmrzlinou

Na vafle s horkými borůvkami a vanilkou

Na vafle s kořeněnými jablky a rozinkami

Na vafle s grilovanými fíky a šlehaným kozím sýrem

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4186 kcal
  • Bílkoviny 107 g
  • Sacharidy 587 g
  • Tuky 142 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

1,7/5

Hodnocení receptu

1,7/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/11

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte?  Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.