Vafle jsou velmi snadné, rychle hotové a naděláte s nimi spoustu radosti. A pokud už vás nudí obvyklá kombinace džemu a šlehačky, nechte se pozvat na tři sladké varianty – s čokoládovou omáčkou a zmrzlinou, s horkými borůvkami a vanilkou či s kořeněnými jablky a rozinkami, a na jednu slanou s grilovanými fíky a šlehaným kozím sýrem. Stojí za to.
Suroviny
Vafle pro 4 osoby + každá varianta oblohy vždy pro 4 osoby
Suroviny
Vafle pro 4 osoby + každá varianta oblohy vždy pro 4 osoby
Na vafle
Na vafle s čokoládovou omáčkou a zmrzlinou
Na vafle s horkými borůvkami a vanilkou
Na vafle s kořeněnými jablky a rozinkami
Na vafle s grilovanými fíky a šlehaným kozím sýrem
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4186 kcal
- Bílkoviny 107 g
- Sacharidy 587 g
- Tuky 142 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
1,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/11
Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte? Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.