Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,5 (12x)
18. 7. 2014
Vinná klobása s králičím masem


Pro zkušené
> 60 min
4,5 (12x)

Domácí lahoda, jakou v obchodě nekoupíte.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 10 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 10 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6759 kcal
  • Bílkoviny 367 g
  • Sacharidy 257 g
  • Tuky 463 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty

Související články

Sommelier

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště procházet vinný lístek. Co všechno musí člověk zvládnout, aby se z něj stal uznávaný odborník v této oblasti a na co se someliéra zeptat?