Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tapenáda s parmazánovou ciabattou a mozzarellou

Skvělé a rychlé pohoštění pro návštěvy i na party.

Vydání: 2008/12
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 8 osob
Doba přípravy: Do 10 minut
PT5M
Studená omáčka a dip Italská

Ingredience

    • 200 g vypeckovaných černých oliv
    • 4 filátka ančoviček
    • 50 ml olivového oleje
    • lžíce nasekané petrželky
    • sůl
    • 4 ciabatty
    • strouhaný parmezán
    • mozzarella (malé kuličky), k podávání

Příprava jídla

Promixujte 200 g vypeckovaných černých oliv se 4 filátky ančoviček a 50 ml olivového oleje. Přimíchejte vrchovatou lžíci nasekané petrželky a podle potřeby osolte. Čtyři ciabatty nakrájejte na plátky a posypte je strouhaným parmazánem. Dejte je na plech potažený pečicím papírem a pod grilem opečte dozlatova. Podávejte s malými kuličkami mozzarelly napíchanými na párátkách.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Guacamole s domácími chipsy

Rozpečený sýr s bílou plísní s celerovými tyčinkami a chipsy

Fazolovo-pažitkový dip s proužky chleba

Pikantní rajčatový dip s hranolky

Kořenový chléb s egyptskou pastou dukkah

Horký hummus se sezamovými semínky

Placky pappadums s rajčatovou salsou, rajtou a mangovým čatní

Nepravý kaviár, zakysaná smetana a křupavé tyčinky

Přidat komentář