Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Fusilli s ricottou a bazalkou

S ricottou vytvoříte krémovou omáčku i bez vaření.
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
16 (hlasů)
Počet porcí:
Doba přípravy:
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 2-3 hrsti lístků bazalky
    • 10 loupaných mandlí
    • malý stroužek česneku
    • 3 lžíce parmazánu
    • 3 lžíce mléka
    • 3 lžíce smetany
    • sůl
    • pepř
    • 1 kelímek ricotty
    • 50 g másla
    • 320 g těstovin fusilli bucati

Příprava jídla

Rozmixujte 2–3 hrsti lístků bazalky, 10 loupaných mandlí, malý stroužek česneku, 3 lžíce parmazánu, 3 lžíce mléka, 3 lžíce smetany ke šlehání, sůl a pepř a promíchejte s ricottou utřenou s 50 g másla. Vmíchejte do fusilli bucati uvařených al dente.

Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář