Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Celebrity, které našly lásku skrz jídlo a kulinářské umění

Láska k vaření
ZDROJ: Jimmy Dean/Unsplash
sdílet:

Láska zkrátka prochází žaludkem, není proto divu, že se i herečky zamilovávají do kuchařů, herci do kuchařek, nebo že přeskočí jiskra přímo v kuchyni. Když se vaří s láskou, je to vždycky poznat. Vařit pro druhé, je takovým malým láskyplným vyznáním. Které známé osobnosti podlehly kulinářskému umění své drahé polovičky?

Eva Burešová a Přemek Forejt

Herečka a zpěvačka Eva Burešová, kterou si zamilovali diváci seriálu Slunečná, a Přemek Forejt, šéfkuchař luxusní restaurace Entrée, svou lásku neskrývají. Často se ukazují veřejně a sdílí společné momentky na sociálních sítích. Snad i díky svému excentrickému stylu patří k nejčastěji skloňovaným párům českého showbyznysu.

  • Pokud byste si mysleli, že Přemek si Evu předchází jídlem, mýlili byste se. V jednom z rozhovorů prozradili, že společně vaří výjimečně. Čas ve dvou si užívají jinak a mnohdy skončí u chipsů nebo objednaného jídla. Možná i proto Eva Burešová víc vyzdvihuje zpěv svého partnera než jeho kuchařské umění.

Matěj Pardus a Pavel Berky

Zato u tohoto československého páru láska prochází žaludkem. Matěj Pardus a Pavel Berky dokonce v poslední době čelí nevybíravým urážkám, že by měli zhubnout, ale zdá se, že si z toho nic nedělají. I po devíti letech společného vztahu jsou stále zamilovaní. Nedávno se zasnoubili a plánují svatbu.

  • Pavel Berky se proslavil jako módní návrhář, pak si odskočil do reality show MasterChef a u jídla už zůstal. Jeho partner Matěj Pardus je zpěvák a tanečník, do povědomí veřejnosti se dostal v roce 2011 díky soutěži Česko Slovenská Superstar. Pavlovi pomáhá s natáčením a propagací jeho receptů.

Chris Fischer a Amy Schumer

Americká stand-up komička Amy Schumer a šéfkuchař Chris Fischer se tajně vzali v Malibu v únoru 2018 tři měsíce poté, co zveřejnili svůj vztah a poprvé se společně objevili na premiéře filmu Jsem božská s Amy v hlavní roli. Brzy poté herečka oznámila první těhotenství, syn Gene David se narodil o necelý rok později.

  • Chris Fischer je nejen ostřílený kuchař, ale také oceňovaný autor kuchařek. Dříve také působil na rodinné farmě Beetlebung.

Anthony Bourdain a Asia Argento

Fenomenální šéfkuchař Anthony Bourdain a italská herečka a režisérka Asia Argento spolu randili před šéfkuchařovou smrtí v roce 2018. Bourdain zemřel náhle během natáčení své proslulé show Neznámé končiny. V ní sjezdil svět křížem krážem a dokumentoval neobvyklá místa a jejich gastronomii.

Camila Alves a Matthew McConaughey

Americký herec popisuje seznámení se svou manželkou jako lásku na první pohled. A prý od prvního rande už nikdy nechtěl randit s nikým jiným. Camila Alves původně působila jako modelka a designérka. Spoluvlastní společnost s bio jídlem Yummy Spoonfulls (Lahodné lžičky). Moderovala soutěž pro děti Kids BBQ Championship.

  • Camila Alves spustila v roce 2020 show Camila's Code, ve které se zaměřila na vaření rychlých jídel a tvoření s dětmi.

Chrissy Teigen a John Legend

Modelka a zpěvák se seznámili během natáčení Legendova hudebního klipu, jejich láska ale rozkvetla v kuchyni. Chrissy Teigen zásobuje delikatesami nejen svého manžela, ale také své fanoušky na sociálních sítích. Opakovaně září ve vlastních cooking show a působila také jako porotkyně kuchařské soutěži Snack Off.

Související články

Autor: Jana Kopřivová

Apetit magazín