Bezlepkové dobroty naší čtenářky Radky Vrzalové jste mohli ochutnat na Apetit pikniku. Vyzkoušejte její recept na bezlepkové věnečky – vyžaduje sice trochu cviku a trpělivosti, ale výsledek stojí za to! Naprosto fantastické věnečky se žloutkovým krémem a šlehačkou ozvláštní plátky jahod nebo kousky malin. Stanou se tak ideálním dezertem ke kávě nebo jako sváteční pohoštění.
Suroviny
Na 10-12 kusů
Suroviny
Na 10-12 kusů
Na krém
Na dohotovení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4945 kcal
- Bílkoviny 116 g
- Sacharidy 309 g
- Tuky 351 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/7
Prázdninová hitparádaGrilování5x burgerOpojné sangrieKoláče s ovocem