Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 90 min
4,5 (97x)
27. 7. 2015
Bezlepkové věnečky z odpalovaného těsta
Apetit
Bezlepkové věnečky z odpalovaného těsta
Apetit


Pro zkušené
< 90 min
4,5 (97x)

Bezlepkové dobroty naší čtenářky Radky Vrzalové jste mohli ochutnat na Apetit pikniku. Vyzkoušejte její recept na bezlepkové věnečky – vyžaduje sice trochu cviku a trpělivosti, ale výsledek stojí za to! Naprosto fantastické věnečky se žloutkovým krémem a šlehačkou ozvláštní plátky jahod nebo kousky malin. Stanou se tak ideálním dezertem ke kávě nebo jako sváteční pohoštění.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 10-12 kusů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 10-12 kusů

Na krém

Na dohotovení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4945 kcal
  • Bílkoviny 116 g
  • Sacharidy 309 g
  • Tuky 351 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(97 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Rakvičky se šlehačkou

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/7

Prázdninová hitparádaGrilování5x burgerOpojné sangrieKoláče s ovocem