Recept Ricardovy tety Perly velmi správně zdobí perličky kaviáru; bez nich totiž nejde lívanečky zvané bliny podávat. Typickou chuť jim ovšem dodává pohanková mouka a zakysaná smetana. Bliny pocházejí z ruské kuchyně – odtud kaviár a smetana – a v domovské zemi se bez nich neobejde žádná slavnostní tabule. A jak Ricardo tvrdí, na tuhle lahůdku v podání tety Perly (její manžel byl zástupcem slavné kosmetické firmy pro Jižní Ameriku) se těšilo celé Rio de Janeiro!
Suroviny
4
Suroviny
4
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 493.5 kcal
- Bílkoviny 30.75 g
- Sacharidy 46.25 g
- Tuky 20.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/1
Leden 2006