Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,6 (7x)
25. 8. 2016
Bliny tety Perly
Apetit
Bliny tety Perly
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,6 (7x)

Recept Ricardovy tety Perly velmi správně zdobí perličky kaviáru; bez nich totiž nejde lívanečky zvané bliny podávat. Typickou chuť jim ovšem dodává pohanková mouka a zakysaná smetana. Bliny pocházejí z ruské kuchyně – odtud kaviár a smetana – a v domovské zemi se bez nich neobejde žádná slavnostní tabule. A jak Ricardo tvrdí, na tuhle lahůdku v podání tety Perly (její manžel byl zástupcem slavné kosmetické firmy pro Jižní Ameriku) se těšilo celé Rio de Janeiro!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 493.5 kcal
  • Bílkoviny 30.75 g
  • Sacharidy 46.25 g
  • Tuky 20.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

Křenové bliny s červenou řepou a uzeným pstruhem

Škola vaření: Naučte se perfektní bliny

Bliny jsou lívanečky, které pocházejí z Ruska. Tradičně se servírují s kaviárem, ale můžete je připravit i třeba s hummusem, kozím sýrem nebo nasladko. Hodí se jako občerstvení na oslavu i jako sytý oběd. Naučte se je připravovat spolu s námi.