Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (38x)
9. 2. 2016
Základní bliny
Apetit
Základní bliny
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (38x)

Bliny jsou lívanečky, které se připravují z pohankové mouky. Rusové je s oblibou servírují ve slané variantě s uzeným lososem. V našem podání zazáří jako občerstvení na jakékoli oslavě. Nebo zvětšete porce a dejte si je k obědu. A tohle je náš základní recept na ruské bliny.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

30 blinů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

30 blinů

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 28.77 kcal
  • Bílkoviny 1.4 g
  • Sacharidy 3.37 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5