Bliny jsou lívanečky, které se připravují z pohankové mouky. Rusové je s oblibou servírují ve slané variantě s uzeným lososem. V našem podání zazáří jako občerstvení na jakékoli oslavě. Nebo zvětšete porce a dejte si je k obědu. A tohle je náš základní recept na ruské bliny.
Suroviny
30 blinů
Suroviny
30 blinů
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 28.77 kcal
- Bílkoviny 1.4 g
- Sacharidy 3.37 g
- Tuky 1 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: