Pokud vás tahle variace na tvarohový koláč zaujme, dejte si ji v sezoně s čerstvými borůvkami doplněnými šťávou.
Suroviny
Na 12 řezů
Suroviny
Na 12 řezů
Na těsto
Na ořechovou náplň
Na borůvkovou náplň
Na smetanovou polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5286 kcal
- Bílkoviny 108 g
- Sacharidy 634 g
- Tuky 255 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/3
Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!