Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (180x)
13. 3. 2018
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
Apetit
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (180x)

Pokud vás tahle variace na tvarohový koláč zaujme, dejte si ji v sezoně s čerstvými borůvkami doplněnými šťávou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řezů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řezů

Na těsto

Na ořechovou náplň

Na borůvkovou náplň

Na smetanovou polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5286 kcal
  • Bílkoviny 108 g
  • Sacharidy 634 g
  • Tuky 255 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(180 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/3

Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!

Související články

bobulovité ovoce

Bobule: Proč je nejoblíbenější ovoce léta tak zdravé?

Borůvky, jahody, rybíz a maliny se v létě těší u lidí velké oblibě. Světová zdravotnická organizace doporučuje, aby lidé konzumovali alespoň 400 gramů ovoce denně. Pokud zahrnete do toho množství výše zmíněné bobuloviny, postaráte se tak o prevenci chronických onemocnění, ale také získáte zdroj kvalitní vlákniny. Co mohou nabídnout plody každý zvlášť odhaluje šéfkuchař Martin Kortus.