Kynutý borůvkový koláč s tvarohem vám připomene prázdniny u babičky. Tenké těsto, spousta ovoce a křupavá drobenka je ‚svatá trojice‘, která slibuje záruku luxusního moučníku na plech. Nejlepší kynutý borůvkový koláč je ten právě vytažený z trouby. A tady je náš osvědčený recept.
Suroviny
na 1 plech
Suroviny
na 1 plech
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5583 kcal
- Bílkoviny 174 g
- Sacharidy 788 g
- Tuky 177 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/7
10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení