V redakci jsme tuhle verzi oblíbených řezů překřtili na míša na Dunaji – klasický máslový krém jsme totiž zaměnili za lehčí variantu z mascarpone a tvarohu, takže dezert chutná jako dokonalé propojení dunajských vln a řezů míša. Slast!
Suroviny
Na formu 30 x 30 cm
Suroviny
Na formu 30 x 30 cm
Na těsto
Na náplň
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 10135 kcal
- Bílkoviny 191 g
- Sacharidy 692 g
- Tuky 711 g
Postup přípravy
- Řezy de luxe aneb koláče na plech, co mají šmrnc. Upečte si nadýchané rychlé dezerty Nejlepším dezertem na Valentýna jsou nebeské krémové řezy: Kremšnytem nebo důlkovými řezy si zaručíte úspěšné rande
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/8
Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.