Skvělý koláč, který každého dostane nejen chutí, ale i vzhledem. Dunajské vlny s višněmi nebo třešněmi jsou dnes už legendární dezert a rozhodně stojí za to ho upéct. Ať už na rodinnou sešlost, nebo jen k odpolední kávě. Recept na dunajské vlny nechceme nechat zapomenout.
Suroviny
6-8 porcí
Suroviny
6-8 porcí
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1454.5 kcal
- Bílkoviny 29.67 g
- Sacharidy 121 g
- Tuky 90.67 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008