Jsou už od pohledu jednoduché – a chutnají úžasně! Dodají vám sílu po dni v lese.
Suroviny
oříšek
houby
250
g
očištené a pokrájené
česnek
1
stroužek
prolisovaný
tymián
lístky z jedné větvičky
toustový chléb
4
plátky
bílý
čedar
100
g
nebo jiný výraznější sýr, strouhaný
Postup
1
Rozpalte gril v troubě. V pánvi rozpusťte máslo a dvě až tři minuty na něm doměkka opékejte houby. Přidejte česnek a tymián a ještě minutu míchejte.
2
V toustovači opečte chleba, navrch dejte houby a posypejte je sýrem. Tousty dejte na dvě až tři minuty pod gril – sýr by měl změknout a zezlátnout.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Tousty jsou také teplé jídlo! Vyměňte šunku a sýr za moderní směsi a nevšední kombinace chutí(47 receptů )
- 24x francouzský toust: Rychlé večeře, které vykouzlíte ze zásob (25 receptů )
- Houby v kuchyni: Mega kolekce 116 nejlepších receptů(117 receptů )
- Křupavé tousty: Jak vzniklo celosvětově oblíbené snídaňové pečivo?(29 receptů )