Zbyl vám kousek kuřecího masa? Využijete ho do mexické tortilly. Rychlé jídlo, které se hodí, třeba když čekáte hosty.
Suroviny
tortilla
1
ks
velká
kuře
hrst
vařené, zbylé
fazole černé
4
PL
konzerva, lze nahradit červenými
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
salsa
2
PL
paprika
4
plátky
strerilované
jalapeño
lze nahradit tabascem
rajčata cherry
3
ks
přepůlená
rukola
hrst
lze nahradit baby špenátem
1 Zahřívejte tortillu 10 sekund v mikrovlnné troubě. Změkne a půjde s ní snadněji pracovat. V jejím středu vytvořte pruh z natrhaného kuřecího masa a fazolí. Osolte, opepřete, polijte salsou a poklaďte jalapeños.
2 Posypte rajčátky a rukolou, otočte malé cípy kolmo přes náplň a tortillu rovnoběžně sviňte. Zabalte do potravinářské fólie nebo alobalu.