Vykostěné kuřátko je naducané jako balonek, vejde se do něj víc nádivky a líp se porcuje. Nevykostěné drží tvar, ale hrozí, že se kolem páteře hůř propeče. Rozhodnutí je na vás – Titus Eliáš dává přednost vykostěné verzi.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1636 kcal
- Bílkoviny 64 g
- Sacharidy 229 g
- Tuky 47.75 g
Postup přípravy
Autor: Titus Eliáš, z vydání Apetit 2012/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/8
Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!