Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,3 (349x)
11. 7. 2016
Rybízový koláč s mandlovou drobenkou
Apetit
Rybízový koláč s mandlovou drobenkou
Apetit


Snadné
< 75 min
4,3 (349x)

Jemné nadýchané těsto, hedvábný krém a rybíz, který tomu všemu dodá šťávu, přesně to je náš rybízový koláč s mandlovou drobenkou! Naprosto osvěžující dezert na plech. Recept na koláč s drobenkou rozhodně musíte vyzkoušet už dnes, protože až se sezóna rybízu přihlásí, nebudete zaskočeni.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 plech

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 plech

Na náplň

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8841 kcal
  • Bílkoviny 160 g
  • Sacharidy 928 g
  • Tuky 485 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(349 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Bleskový ovocný koláč s drobenkou

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/7

Sezona vaření z čerstvých surovin je v plném proudu. Víme, jak si letní úrodu nejlépe vychutnat. Máme pro vás 73 receptů, které budete chtít jíst celé léto.Červencové číslo jsme připravovali s hostujícím šéfredaktorem Romanem Vaňkem, který pozval na velkou grilovací party nejlepší šéfkuchaře pražských restaurací.Je lepší hot dog, nebo burger? Nemůžeme si vybrat. Poctivý domácí fastfood nám chutná v obojím provedení.Jako sladkou tečku jsme upekli domácí koláče s drobenkou, které vám připomenou prázdniny u babičky. Mňam, pojďte snít s námi!