Jemné nadýchané těsto, hedvábný krém a rybíz, který tomu všemu dodá šťávu, přesně to je náš rybízový koláč s mandlovou drobenkou! Naprosto osvěžující dezert na plech. Recept na koláč s drobenkou rozhodně musíte vyzkoušet už dnes, protože až se sezóna rybízu přihlásí, nebudete zaskočeni.
Suroviny
Na 1 plech
Suroviny
Na 1 plech
Na náplň
Na drobenku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8841 kcal
- Bílkoviny 160 g
- Sacharidy 928 g
- Tuky 485 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/7
Sezona vaření z čerstvých surovin je v plném proudu. Víme, jak si letní úrodu nejlépe vychutnat. Máme pro vás 73 receptů, které budete chtít jíst celé léto.Červencové číslo jsme připravovali s hostujícím šéfredaktorem Romanem Vaňkem, který pozval na velkou grilovací party nejlepší šéfkuchaře pražských restaurací.Je lepší hot dog, nebo burger? Nemůžeme si vybrat. Poctivý domácí fastfood nám chutná v obojím provedení.Jako sladkou tečku jsme upekli domácí koláče s drobenkou, které vám připomenou prázdniny u babičky. Mňam, pojďte snít s námi!