Jablkový závin z jogurtového těsta budete péct znovu a znovu… Navíc na recept nepotřebujete váhu – nejedná se sice o klasický hrníčkový recept, ale jako měrné jednotky jsme zvolili běžné domácí náčiní nebo rovnou celé balení. Ještě teplý závin z jogurtového těsta je doslova symfonií pro vaše chuťové pohárky. Až recept na jablkový štrúdl vyzkoušíte, pochopíte o čem mluvíme.
Suroviny
na 3 záviny
Suroviny
na 3 záviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5384 kcal
- Bílkoviny 65 g
- Sacharidy 634 g
- Tuky 280 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/5
Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření