Někteří říkají, že ,osgood‘ je zkratka spojení ,oh-so-good’ (ó, tak dobré). Jiní tvrdí, že to bylo jméno kuchaře, který tento páj vymyslel, a další soudí, že název poukazuje na místo původu: Ozarks. Ať už je to jakkoli, tenhle koláč rozhodně stojí za vyzkoušení!
Suroviny
8 kousků
Suroviny
8 kousků
Na těsto
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 589 kcal
- Bílkoviny 11.5 g
- Sacharidy 48.25 g
- Tuky 38.75 g
Postup přípravy
Autor: Veronika Starečková, z vydání Apetit 2007/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/3
Březen 2007