Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,7 (13x)
18. 7. 2014
Paštika z kachních jater s řepou
Apetit
Paštika z kachních jater s řepou
Apetit


Snadné
< 30 min
4,7 (13x)

Červená řepa zůstane po marinování svěží a křupavá. Její nasládlá chuť s paštikou krásně kontrastuje.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2175 kcal
  • Bílkoviny 55.5 g
  • Sacharidy 12.5 g
  • Tuky 212.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Paštika pod stromeček: jedlý dárek pro každého labužníka

Přemýšlíte, čím na Vánoce potěšit své blízké nebo kamarády, ale inspirace nepřichází? Nevěště hlavu: domácí paštikou uděláte radost jedlíkům všeho věku. Navíc ji budete mít hotovou během pár hodin a nadílku zvládnete roznést i na poslední chvíli.