Pečená kuřecí prsa se šalvějovým máslem a salátem je recept, který nadchne snad všechny vyznavače zdravé stravy. Nevyžaduje příliš péče, a přesto dosáhnete naprosto luxusního výsledku. Když z elegantního pokrmu pro dámy uberete část lupení, a naopak přidáte nové brambory, získáte nedělní oběd pro celou rodinu.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
NA SALÁT
NA ZÁLIVKU
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1711 kcal
- Bílkoviny 109 g
- Sacharidy 71 g
- Tuky 105 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/5
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.