Krémové těstoviny primavera jsou doslova oslava jara na talíři! Luxusní recept z chřestu, který připravíte během pár minut a ještě si na něm náramně pochutnáte, je dobré mít v záloze. Navíc rychlá krémová omáčka ze zakysané smetany a dochucená parmazánem se k těstovinám náramně hodí.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2306 kcal
- Bílkoviny 78 g
- Sacharidy 322 g
- Tuky 75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/5
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.