0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4 / 5. Počet hodnocení: 24
Do 30 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1444 kcal
Bílkoviny 49 g
Sacharidy 292 g
Tuky 12 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pikantní vegetariánské jídlo, které budete mít hotové za pár minut!

Suroviny

cibule 1 ks
pokrájená na kolečka
kari pasta červená 1 PL
kokosové mléko 250 ml
rýže 330 g
jasmínová, vařená
tofu 200 g
nakrájené
chilli paprička
na ozdobu
fazolky zelené
zelené
máta
na ozdobu
jarní cibulka
na ozdobu

1 Na troše slunečnicového oleje osmahněte 1 cibuli pokrájenou na kolečka a lžíci červené kari pasty.

2 Pak přilijte 250 ml kokosového mléka a nechte provařit. Minutu dvě před koncem vaření přidejte 200 g nakrájeného tofu a zelených fazolek.

3 Servírujte s uvařenou jasmínovou rýží. Ozdobte chilli papričkou, mátou a jarní cibulkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit