Pikantní vegetariánské jídlo, které budete mít hotové za pár minut! Tofu kari s rýží a zelenými fazolkami vás okouzlí nejen svou pikantní chutí, ale také neodolatelnou barevnou kombinací. Kokosové mléko mu navíc dodá jemnou krémovou konzistenci a další chuťový rozměr.
Suroviny
cibule
1
ks
na kolečka
kari pasta červená
1
PL
kokosové mléko
250
ml
rýže jasmínová
330
g
vařená
tofu
200
g
nakrájené
fazolky zelené
zelené
na ozdobu
máta
na ozdobu
jarní cibulka
na ozdobu
Postup
1
Na troše slunečnicového oleje osmahněte 1 cibuli pokrájenou na kolečka a lžíci červené kari pasty.
2
Pak přilijte 250 ml kokosového mléka a nechte provařit. Minutu dvě před koncem vaření přidejte 200 g nakrájeného tofu a zelených fazolek.
3
Servírujte s uvařenou jasmínovou rýží. Ozdobte chilli papričkou, mátou a jarní cibulkou.