Přiznám to rovnou: při přípravě na focení jsme zapomněli na prášek do pečiva. Vznikla tak pinolata hutná – a skvělá! ‚Správná‘ verze byla jen trochu nadýchanější. Takže je to na vás! Obě jsou však božské čerstvé i odleželé…
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 776 kcal
- Bílkoviny 17.17 g
- Sacharidy 103 g
- Tuky 31.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/6
Červen 2007