Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Trio z uzených ryb a kaviáru


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Máte-li vakuovací přístroj, můžete zkusit i osmotické vaření. Uzeného úhoře můžete hodinu marinovat v mléce, pokud má příliš výraznou chuť.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 7755 kcal
  • Bílkoviny 1652 g
  • Sacharidy 97 g
  • Tuky 73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články