Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,2 (26x)
29. 11. 2018
Krůtí pečeně na černo
Apetit
Krůtí pečeně na černo
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,2 (26x)

Kapr v černé omáčce nikoho nejspíš nepřekvapí, zkusili jsme proto na stejný způsob připravit krůtu – ta nás naopak překvapila velmi příjemně!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4734 kcal
  • Bílkoviny 143 g
  • Sacharidy 543 g
  • Tuky 190 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/12

Prosincové číslo Apetitu plné vánoční inspirace je tu! Víme, že se na svátky těšíte celý rok stejně jako my. A proto jsme si dali opravdu záležet, abyste si je v naší společnosti opravdu užili. Upečeme si nové neokoukané druhy cukroví, k dokonalosti vyladěné francouzské makronky či okouzlující dezerty s vůní perníkového koření. Štědrý den zahájíme rozmazlovací snídaní, v poledne naservírujeme postní oběd a na závěr nás čeká dokonalá hostina plná tradičních chutí s novým nábojem. Autoři nových českých kuchařek nám představí své oblíbené sváteční recepty. Společně také vyrobíme jedlé dárky, které jsou hotové raz dva. Přejeme překrásné svátky a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.