Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tuňákový chlebíček
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.2/5 Počet hodnocení: 10
Do 20 minut Snadné 12-15 chlebíčků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1463 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 75 g
Tuky 98 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Užijte si dosyta lahodné kombinace chutí i barev!

Suroviny

tuňák 2 ks
v konzervě
bageta 1 ks
tmavá, francouzská
s kari máslo, příprava viz postup
na měsíčky
kapary 1 bal
balíček nebo vanička

Postup

1

Tuňáka vyjměte z konzervy na sítko a nechte důkladně okapat. Snažte se neponičit jeho celistvé plátky.

2

Bagetu nakrájejte na krajíčky. Potřete je kari máslem, pak navršte tuňáka, ozdobte půlměsíčky citronu, posypte kapary a ozdobte lístky rukoly.

Kari máslo
Dobře prohněťte 120 g másla pokojové teploty, 1¼ lžičky kari koření a ½ lžičky soli.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/1

Apetit magazín