Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,6 (7x)
6. 1. 2015
Vánoční trojboj
Apetit
Vánoční trojboj
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,6 (7x)

Hostina začíná... Je libo křupavé nudličky, vinnou klobásku, anebo raději něco lehčího? Máme všechno!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Spirálky z klobás

Kuřecí nudličky

Ryba v mandlích

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3048 kcal
  • Bílkoviny 176 g
  • Sacharidy 115 g
  • Tuky 199 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/12

Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu

Související články

Konzervy

Májka, lečo, párky s fazolí: Retro konzervy aneb co vše se jedlo za minulé éry

Konzervy byly za socialismu fenoménem. Nešlo jen o praktickou trvanlivost, ale i o kus každodenní reality – proviant na vojně, snídaně na čundru, oběd na chatě nebo večeře doma v kuchyni. Byly zkrátka nedílnou součástí každodenního života. Vzhledem k omezenému sortimentu potravin a důrazu na trvanlivost se konzervy staly praktickým řešením pro domácnosti, vojáky i turisty. Mezi nejznámější patřily paštiky, lečo či lančmít.