Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,6 (25x)
1. 9. 2014
Žemlovka na slano
časopis Apetit
Zapečená brokolice s chlebem a slaninou
časopis Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,6 (25x)

Když vám zbyde bílé pečivo, je žemlovka na slano s brokolicí a slaninou nejlepší volba. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2726.5 kcal
  • Bílkoviny 102.75 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 241.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem