Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,7 (15x)
8. 6. 2017
Zelená minestrone s cizrnou a citronem
Apetit
Zelená minestrone s cizrnou a citronem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,7 (15x)

Dobrý vývar je základ. Když použijete domácí, bude mít polévka úplně jinou chuť. Pro vegetariánskou variantu zvolte zeleninový vývar a parmazán nahraďte příslušnou alternativou podle vlastního výběru. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2014 kcal
  • Bílkoviny 103 g
  • Sacharidy 236 g
  • Tuky 48 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/6

Léto se blíží a my pro vás máme spoustu svěžích a originální tipů, jak si ho ještě více zpříjemnit! V červnovém čísle najdete spoustu prosluněných receptů. Grilovaná žebra, skvělé quiche, večeře s vůní moře, bleskové těstoviny… Červen bez jahod si ani neumíme představit. Tyhle červené krásky plné slaďoučké šťávy a opojné vůně rozzáří každý dezert na světě! Sbalte deku a užijte si s námi tu nejjahodovější party pod širým nebem. Vydejte se s námi na bezstarostnou jízdu od západu USA na východ a vychutnejte si všechny místní lahodné speciality. To je gól! Připravte občerstvení šité na míru fotbalovým fanouškům a zpříjemněte jim sledování zápasu jejich oblíbeného týmu. EURO 2016 a náš fotbalový bufet k sobě prostě patří. Čekání je u konce! Apetit piknik klepe na dveře a my pro vás máme piknikovou přílohu, kde se dozvíte všechno! Najdete v ní mapku, kompletní přehled kulinářů, prodejců, pop-up restaurací, partnerů i tipy naší redakce.

Související články

Konzervy

Májka, lečo, párky s fazolí: Retro konzervy aneb co vše se jedlo za minulé éry

Konzervy byly za socialismu fenoménem. Nešlo jen o praktickou trvanlivost, ale i o kus každodenní reality – proviant na vojně, snídaně na čundru, oběd na chatě nebo večeře doma v kuchyni. Byly zkrátka nedílnou součástí každodenního života. Vzhledem k omezenému sortimentu potravin a důrazu na trvanlivost se konzervy staly praktickým řešením pro domácnosti, vojáky i turisty. Mezi nejznámější patřily paštiky, lečo či lančmít.