Nejrychlejší buchta, která by rozhodně neměla chybět ve vašem repertoáru. Šalamounovy řezy jsou krásně vláčné a kromě kokosu se dají posypat, čímkoli si budete přát. Nejlépe chutnají se zakysanou smetanou. Když zvlášť ušleháte bílky, budou i krásně nadýchané. Recept můžete ozvláštnit tím, že do těsta přidáte rozinky namočené v rumu nebo nasekané ořechy.
Suroviny
6-8
Suroviny
6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 971.5 kcal
- Bílkoviny 14.17 g
- Sacharidy 114.67 g
- Tuky 43 g
Postup přípravy
- Řezy de luxe aneb koláče na plech, co mají šmrnc. Upečte si nadýchané rychlé dezerty Řezy na plech, které strčí do kapsy každý dort: Zkuste krtkův dort, Bounty a další Retro dezerty: 19 nejlepších receptů od obližprstu po žloutkové řezy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008