Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,2 (48x)
1. 2. 2017
Květáková polévka s křupavou slaninou
Apetit
Květáková polévka s křupavou slaninou
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,2 (48x)

Kdeže obyčejná květáková polévka, tahle dostala celou naši redakci. Ani vám nepůjde z hlavy! Jemná krémová polévka z květáku a s křupavou slaninou je neodolatelná a slanina jí dodá skvělou uzenou chuť. Recept se stal naším favoritem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8296 kcal
  • Bílkoviny 280 g
  • Sacharidy 506 g
  • Tuky 540 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak zbavit květák drobné havěti Nechte placičky na jindy – květák 24x jinak

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(48 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/2

Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.