Kdeže obyčejná květáková polévka, tahle dostala celou naši redakci. Ani vám nepůjde z hlavy! Jemná krémová polévka z květáku a s křupavou slaninou je neodolatelná a slanina jí dodá skvělou uzenou chuť. Recept se stal naším favoritem.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8296 kcal
- Bílkoviny 280 g
- Sacharidy 506 g
- Tuky 540 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/2
Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.