Nápadité pohoštění pro přátele nebo luxusní snídaně.
Suroviny
krémový sýr
1
ks
lučina
tvaroh
1
ks
sůl
toustový chléb
12
plátků
bílý
estragonové (viz postup)
pomeranč
1
ks
hruška
2
ks
Postup
1
Lučinu smíchejte s tvarohem, zřeďte mlékem a jemně osolte. Z toustového chleba odstraňte kůrky a z každého plátku větší skleničkou vykrojte kolečko. Polovinu jich potřete estragonovým máslem a přiklopte zbývajícími. Vršek každého chlebíčku ozdobte tvarohovou směsí, plátky pomeranče, hrušky a kuličkami vína.
2
Estragonové máslo
Spojte 120 g másla, po lžíci pomerančové kůry a šťávy, 2 lžíce nadrobno nasekaného estragonu, špetku soli a pepře.