3.8 / 5. Počet hodnocení: 37
Do hodiny Velmi snadné 2-4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1009 kcal
Bílkoviny 41 g
Sacharidy 59 g
Tuky 68 g
Vláknina 13 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlovka, kterou připravíte večer a ráno jen pokrájíte a zabalíte.

Suroviny

konzervovaná rajčata krájená 1 ks
česnek 1 stroužek
drcený
bazalka 1 hrst
nasekaná
sůl
pepř
listové těsto 1 bal
rozválené
oregano 1 PL
lístky
uzené maso 80 g
mozzarella 1 ks
na kostičky
kukuřice 1 hrst
paprika žlutá 1 ks
na nudličky
olivový olej 1 PL

1 Rajčata dejte na 20 minut vykapat na cedník. Pak je promíchejte s česnekem, bazalkou, osolte a opepřete. Troubu předehřejte na 200 °C.

2 Rozválené těsto rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Potřete ho připravenou rajčatovou směsí. Posypte podle chuti oreganem. Poklaďte natrhaným moravským uzeným, posypte mozzarellou, kukuřicí a paprikou. Pokapejte olejem a pečte asi 15 minut dozlatova. Po vychladnutí krájejte na díly a zabalte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?
  • Kvízy

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?

Začínáte s vařením nebo svým kuchařským uměním běžně rozdáváte radost svému okoolá? Jak dobře se orientujete v surovinách či postupech přípravy? Máme pro vás jednoduchý kvíz, který prověří vaše kuchařské znalosti. Otestujte se a zjistěte,...
Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?
  • Tipy a triky

Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?

Ochutnejte anýzovku francouzského původu, která za svou slávu vděčí absintu. Oblíbený destilát s výraznou chutí a typickým zakalenám  spatřil světlo světa jako náhrada za absint, který si vysloužil zákaz. Pastis můžete například v...

Obchod Apetit