Rychlovka, kterou připravíte večer a ráno jen pokrájíte a zabalíte.
Suroviny
konzervovaná rajčata krájená
1
ks
česnek
1
stroužek
drcený
bazalka
1
hrst
nasekaná
sůl
pepř
listové těsto
1
bal
rozválené
oregano
1
PL
lístky
uzené maso
80
g
mozzarella
1
ks
na kostičky
kukuřice
1
hrst
paprika žlutá
1
ks
na nudličky
olivový olej
1
PL
Postup
1
Rajčata dejte na 20 minut vykapat na cedník. Pak je promíchejte s česnekem, bazalkou, osolte a opepřete.
2
Troubu předehřejte na 200 °C.
3
Rozválené těsto rozložte na plech vyložený pečicím papírem.
4
Potřete ho připravenou rajčatovou směsí. Posypte podle chuti oreganem. Poklaďte natrhaným moravským uzeným, posypte mozzarellou, kukuřicí a paprikou.
5
Pokapejte olejem a pečte asi 15 minut dozlatova. Po vychladnutí krájejte na díly a zabalte.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Levné a rychlé obědy do práce: 30 nejlepších receptů(21 receptů)
- 24 skvělých slaných receptů z listového těsta(24 receptů)
- Rychlé rodinné recepty, které zvládnete ve dvou až třech krocích(30 receptů)
- 46 receptů na pizzu všech druhů, barev i tvarů(46 receptů)
- Týdenní úsporná kuchařka 3. díl: Pečené brambory s karamelizovanou cibulkou vás nenechají chladnými(9 receptů)