Hodnocení receptu
Průměr: 4 ()
Do 10 minut 2-4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 964 kcal
Bílkoviny 38 g
Cukr 50 g
Tuky 68 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlovka, kterou připravíte večer a ráno jen pokrájíte a zabalíte.

Suroviny

1 ks
konzerva rajčat krájené
česnek 1 stroužek
drcený
bazalka hrst
nasekaná
sůl
pepř
listové těsto 1 bal
rozválené
oregano 1 PL
lístky
uzené maso 80 g
mozzarella 1 ks
na kostičky
kukuřice hrst
paprika žlutá 1 ks
na nudličky
olivový olej 1 PL

1 Rajčata dejte na 20 minut vykapat na cedník. Pak je promíchejte s česnekem, bazalkou, osolte a opepřete. Troubu předehřejte na 200 °C.

Rozválené těsto rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Potřete ho připravenou rajčatovou směsí. Posypte podle chuti oreganem. Poklaďte natrhaným moravským uzeným, posypte mozzarellou, kukuřicí a paprikou. Pokapejte olejem a pečte asi 15 minut dozlatova. Po vychladnutí krájejte na díly a zabalte.

Apetit magazín

  • Suroviny

V létě potřebujete meloun!

Štavnatý meloun plný sladkého nektaru rozplývající se na jazyku patří mezi typické letní pochoutky. Podívejte se s námi do světa melounů, jejich odrůd i chutí a vyzkoušejte zajímavé a netradiční melounové recepty. ...
  • Tipy a triky

Z čeho připravit cheesecake?

Cheesecake můžeme vystopovat až do starověkého Řecka. Jak se změnila jeho podoba? Jaké suroviny můžete na cheesecake použít? Je lepší tvaroh nebo krémový sýr? Poradíme vám, jak se vypořádat s nástrahami jeho přípravy.   ...
  • Jak na to

5 chutných tipů, jak zpracovat přebytky bobulí

Vyzkoušejte některý ze snadných způsobů, jak využít maliny, ostružiny, rybíz, borůvky či moruše, i když už nejsou dost svěží a čerstvé na to, abyste je mohli jíst jen tak.  ...
  • Jak na to

Jak mrazit bobulovité ovoce

Rybíz, borůvky, maliny, ostružiny, angrešt… to jsou barvy a chutě léta. Zamrazte si je na chladnější dny, kdy vám v bublanině či knedlících připomenou prázdniny. ...
  • Tipy a triky

Tipy a triky, jak připravit nejlepší lasagne

Lasagne jsou těstoviny ve tvaru tenkých obdélníkových plátů, podle nichž získal jméno celosvětově oblíbený pokrm, jehož kořeny leží v italské Neapoli. Kvalita surovin je alfou a omegou chuti všech jídel, u lasagní to však platí dvojnásob....
  • Novinky a zajímavosti

Co jíst v červenci – prázdniny ve znamení letního ovoce

Léto je obdobím hojnosti. Vše zraje, na záhrádce při obhlížení úrody jen srdce plesá a na trzích nám ze vší té pestrobarevné krásy oči přecházejí. Jahody, borůvky, maliny a další ovoce nikdy nechutnají tak dobře jako právě o prázninách....

Obchod Apetit