Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,8 (12x)
18. 12. 2018
Steak z vysokého roštěnce v červené curry pastě podle Ondřeje Slaniny


Velmi snadné
< 10 min
3,8 (12x)

Opravdu snadnou a přitom luxusně vyhlížející (i chutnající) večeři připravíte v elektrickém kontaktním grilu Tefal OptiGrill+ XL. Jeho obsluha je snadná, i když nejčastěji jej rád používá táta s bráchou. Prostě mužská záležitost. Vždycky spolehlivě vyberou to pravé maso, které se pak rozplývá na jazyku jako dort…


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 porce

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 porce

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1246 kcal
  • Bílkoviny 127 g
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 78 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Komerční prezentace, z vydání Apetit Steak z vysokého roštěnce v červené curry pastě podle Ondřeje Slaniny

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Venezuelské placky arepas

Arepas: Křupavé placky z Venezuely připravíte ze tří ingrediencí

Jemné, vláčné uvnitř, s křupavou kůrkou a hotové doslova za pár minut. Arepas nejsou jen obyčejné placky – jednoduché těsto z kukuřičné mouky a vody proměníte ve snídani, večeři i originální pohoštění pro hosty. Tyhle malé kapsy můžete naplnit čímkoli, co máte rádi: trhaným masem, sýrem, avokádem nebo třeba hummusem. Připravte se: na arepas vzniká závislost rychleji, než stihnete dojíst první kousek.