Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Svařák s jablkem a hruškou s rozinkami v rumu podle Ondry Slaniny

Svařák s jablkem a hruškou s rozinkami v rumu podle Ondry Slaniny

2/5 Počet hodnocení: 2
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2–4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1800 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 260 g
Tuky 52 g
Vláknina 98 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pokud pozvete na večeři celou rodinu, můžete dospělé překvapit tímto lahodným hřejivým nápojem, s jehož přípravou vám pomůže mixér Tefal Ultrablend Cook. Dětem můžete připravit nealkoholickou verzi z hroznového džusu (rozinky můžete namočit do černého čaje)!

Suroviny

voda 100 ml
½ ČL
skořice mletá
máta 1 snítka
badyán ½ ČL
drcený
drcené
rum 40 ml

Postup

1

Hrušku a jablko vyjadřincujeme a vložíme do vysokorychlostního mixéru Tefal Ultrablend Cook. Přidáme koření, vanilkový cukr, zalijeme vodou a vínem, přidáme lístky máty a zapneme na program kompot (Compote). Do hotového svařáku přidáme namočené rozinky v rumu i s rumem.

TEFAL ULTRABLEND COOK Lahodné krémové polévky, smoothie, pyré, omáčky, kompoty, mandlové mléko, ledová tříšť nebo mléčné koktejly. S tímhle geniálním vysokorychlostním mixérem je příprava všech vyjmenovaných pokrmů hračka – stačí zvolit jeden z osmi předvolených automatických programů a počkat, než vás stroj zavolá ke stolu. TIP REDAKCE: Skvěle poslouží také všem maminkám k přípravě dětských přesnídávek!

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín

Pavel Berky: Teď jsem kuchař, ale móda mi chybí
  • Lidé a jídlo

Pavel Berky: Teď jsem kuchař, ale móda mi chybí

Pavel Berky každý měsíc testuje jeden z našich receptů, točí k němu postupové video a přidává tipy a triky navíc. Přestože je Pavel uznávaným módním návrhářem, znáte ho spíše ze sociálních sítí jako usměvavého a věčně pozitivního kuchaře. ...