Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
2,0 (2x)
31. 12. 2018
Svařák s jablkem a hruškou s rozinkami v rumu podle Ondry Slaniny


Velmi snadné
< 10 min
2,0 (2x)

Pokud pozvete na večeři celou rodinu, můžete dospělé překvapit tímto lahodným hřejivým nápojem, s jehož přípravou vám pomůže mixér Tefal Ultrablend Cook. Dětem můžete připravit nealkoholickou verzi z hroznového džusu (rozinky můžete namočit do černého čaje)!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1800 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 260 g
  • Tuky 52 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Komerční prezentace, z vydání Apetit Svařák s jablkem a hruškou s rozinkami v rumu podle Ondry Slaniny

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,0/5

Hodnocení receptu

2,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařené víno

Svařáková sezóna je tu, naučte se ho letos připravit správně: Zvolte kvalitní víno a ochuťte ho kořeněným rozvarem, radí vinaři

Každé roční období má své typické drinky. Zatímco k létu patří vychlazené prosecco, pro mnohé je zimním alkoholickým nápojem číslo jedna svařené víno, neboli svařák. Zahřeje zmrzlé prsty a pohladí na duši. A i když se najdou škarohlídi, kteří svařování vína odsuzují, nepohrdne jím ani moravský vinař, ani renomovaní barmani. Kladou ovšem důraz na kvalitní víno a poctivou přípravu!